Després d’un mes de juliol ple d’alegries i bones experiències, el Casal d’estiu de Santa Maria de Gràcia finalitza exitosament.

Aquest estiu el Casal Santa Maria de Gràcia creix notablement! Amb un total de 256 infants i un equip format per 63 monitors, s’ha aconseguit arribar a moltes més famílies que altres anys durant les 4 setmanes de juliol de 2023.

Mitjançant sortides culturals, activitats d’esport i piscina, els nens i nenes s’ho han passat d’allò més bé. Entre d’altres, es pot destacar la sortida al Museu de les Matemàtiques, al Museu de la Xocolata, al Caixafòrum i al trenet de Sabadell. No han faltat activitats més dinàmiques com l’excursió al Zoo i al Rocòdrom, al Làser Tag, al Jump Yard i moltes altres!

A continuació us deixem un vídeo resum d’aquestes quatre setmanes inolvidables. Al compte d’instagram de la parròquia (@santamariadegracia_) hi trobareu més multimèdia d’aquest mes de juliol, que ha estat inolvidable tant per les famílies i infants com pels monitors i altres voluntaris que l’han fet possible. L’any vinent més, i encara millor!